El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

domingo, 19 de diciembre de 2010

NO ESTEM TANT MALAMENT

Avui no era el dia ideal per sortir en bici per varias raons, la primera es que ahir vem tenir sopar d'empresa i vem anar a dormir a les 4 i a les 7 ja sonava el despertador, i per un altre banda el dia no acompanyaba gaire.
Estavam a el garage ja preparats i truca l'Angels dien que estavan caient 4 gotes que que feiam, dons res "valor y al toro", agafem els xubasqueros per el que pugui pasar i cap al carrer.
Baixem cap a la benzinera i eram una bona colla (13) ens saludem i tirem cap a Sitges (per variar) però realment ara es per on millors temperatures hi han per que per l'interior fà molt de fred.
Ja per Sant Vicenç comença a ploure, poca cosa però lo suficient per emprenyar, alguns han parat a col.locarse el xubasquero, jo soc de las que m'ha agobia anar molt tapada.
Un cap de setmana "normal" cuan arrivem a l'autovia de Castelldefels es començan a veure grups i grups de ciclistes per tot arreu, preparant-se per donar pals a les costes, però avui no hi havia gent per en lloc, la veritat que el dia no acompanyava gaire, hem pasat per davant d'un bar que hi havian uns ciclistes parats (suposo que per la pluja) i s'hans han quedat mirant volen dir, vaja FREAKIS que esteu fets.
Hem començat a pujar les costes (Iolanda, Angels i jo) i ens han enganxat el Emilio i Pep que han sortit una mica mes tard de papiol i ens han fet companyia fins arrivar a Sitges, que ens hem reagrupat.
Hem tirat direcció Olivella i d'allà cap l'Ordal, quins tobogans mes llargs no recordava que fosin tan llargs, que pastifòs s'ha m'han fet, alló no s'ha acavaba mai, si no recordo malament amb sembla que no l'havia fet mai per aquest cantò sempre l'havia fet al revès.
Abans de començar els tobogans el Joaquin a punxat (els super mega elite-plus)tambè punxen no nomès els Banestos. El Joan i la Iolanda
Mentrés uns cuants s'han quedat reparant la punxada les noies hem anat tirant per reagrupant-se un cop tots adalt.
La baixada s'havia de fer amb molt de cuidado per que la carretera estava mullada i es baixa molt rapid.
Haig de felicitar a l'Angels que fa 4 dies que surt per carretera (Octubre) i avui ha sigut la seva sortida mes llarga 100 kms i no plans i ha aguantat super bè, de fet anat igual que nosaltres (miedo me das Angels) Molt bè!!!
Com he dit al principi avui no era el dia ideal per sortir en bici, però al final m'ho he pasat molt bè, he disfrutat i ha estat una molt bona sortida amb molt bona companyia!!!
Fins la propera.

2 comentarios:

  1. Avui Nuri me pres el dia de descans total ya estaba tot planejat si guanyaven que hi havia un 10% de posibilitats agues sortit y conque no vam guanyar pues a descansar a part el dissapte va ser un dia de palo tras palo y vaig acabar fos y con diuen els personal training el descanso es lo que hace mejorar la condicion fisica jaja

    ResponderEliminar
  2. Para mi ha sido toda una experiencia. Al prinicpio pensaba "saldremos poco rato porque está lloviznando". Qué ilusa: al final fueron 100 km. Ahora bien, me lo pasé muy bien y disfruté, aunque llegé un poco cansada.He de decir que Nuria y Yolanda me cuidan mucho !gracias compañeras!- Àngels

    ResponderEliminar