El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

jueves, 6 de enero de 2011

HAN VINGUT ELS REIS

Estic tan nerviosa i contenta que no sè per on començar.

Avui a les 7 del mati escolto la porta del carrer, desperto a la Júlia (que a dormit amb mi dels nervis que tenia pensant amb els reis)

-Júlia, despertat que estic escoltant la porta, em sembla que els reis ja son aqui.

-Si, si mami jo tambè els escolto.

D'un salt ens aixequem del llit i baixem cap abaix, i ens trovem a els Reis Mags del Orient carregats de regals, la Júlia nerviosa perduda els acompanya cap al menjador, no sabia que fer-lis ni que dir-lis, pero si ella estava nerviosa mès nerviosa m'he posat jo cuan he vist al rei blanc ( mai m'en recordo dels noms) que portava una bicicleta, una Pinarello preciosa, el rei m'ha dit que era per mi, huala no m'ho podia creure, avui fa 4 anys que els reis en van portar la meva primeraa bicicleta de carretera tambè una Pinarello negra, per mi tenía mes que suficient, aixó es que m'he haurè portat molt bè i els reis m'han portat una de millor, uf aixó em crea presió, es massa per mi aquesta bici, amb l'altre tenía mes que suficient, l'haurè d'amortitzar, haig de donar molt a els pedals aquest any.

Estic desitjant de sortir a provar-la.
Es preciosa

Moltissimes gracies Reis del Orient.


Gracies Joaquin

7 comentarios:

  1. Si llego a saber que ste es el carbón que traen los reyes, no hubiera sid tan buena niña. Te la mereces. Petons Àngels

    ResponderEliminar
  2. Ara toca guanyartela.
    O sigui guantate.la bici i perdre kilos,jua,jua,jua.
    M´alegro molt.

    ResponderEliminar
  3. demà cara a cara et dirè 4 parauletes, això d'anar tan amb l'Emilio es el que tè "todo se pega".

    ResponderEliminar
  4. Molt maca Núria, els italians són els primers en disseny. A disfrutar-la i a compartir molts km amb ella. Quina il.lusió estrenar-la !!!

    ResponderEliminar
  5. La he pogut veure en primer pla vaya pero que vaya pepino, espero que la disfrutis y que li treguis el maxim rendiment posible tu mereixes.

    ResponderEliminar
  6. Ese carbon-o es por haber sido mala o buena? A ver si coincidimos un día, por el paseo marítimo y nos saludamos "off-line"
    A disfrutarla.

    ResponderEliminar