El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

lunes, 9 de mayo de 2011

MISION CUMPLIDA

Dons si, uns dels reptes que m'habia proposat per aquest any ja l'he aconseguit, que era anar desde El Papiol fins a Sant Pau de Seguries.
Sortim de Papiol a les 7 del mati del disabte el Pep (The boss) i jo, les previsions eran dolentes, calia carregar amb el xubasquero, barretes, platans...........
Vaig sortir amb l'ideia el meu cap de que l'etapa consistiria en una caixa de "caserios" amb només 4 quesitos i cada quesito tenia un valor de 45 kms x 4 eran un total de 180 kms que completava tota la caixa i tota l'etapa.
El primer quesito al vaig aconseguir a Sant Feliu de Codines, em trovaba comoda i el temps ens respectava, tirem direcciò Centelles, per una carretera molt maca fins arrivar a La Mare de Deu de ....ostras no m'en recordo del nom sencer, que aqui va ser on vaig aconseguir l'altre quesito 90 kms i ara ja comenzaba a restar kms, al tenir la meitat feta la compte era enrera.
A Manlleu parem a fer una coca-cola i un croisant bonissim farcit de coffee i un altre de xocalata que falta em faria per comenzar a pujar desde Manlleu fins a Can tonigros es el recorregut de la Remences llarga, que s'en va fer molt pesat,va començar a ploure, res 4 gotes però vem parar a posarnos el xubasquero no sigui que ens mullem, vaig aconseguir l'altre quesito a la baixada, per cert xulissima abans d'arrivar a Sant Esteve d'en bas, ara nomès quedava arrivar fins a Sant Pau de Seguries, que feiam al mateix recorregut de Remences, sortida de Sant Esteve, pujar el Capsacosta i ja estavam.
Cada cop feia mes mal el cul i les forces anavan de "capacaida" però tenia que ser forta i aconseguir l'ultim quesito que em quedava.
Arrivo a Capsacosta i d'aquesta ja no ens vem salvar de la plujar, vem fer tot el port ploven.
Acostumada a pujar aquest port a tope de gent, l'altre dia amb va semblar preciòs,no va pasar ni un sol cotxe, el silenci feia por(nomès es sentia els meus "bufs"),estava tot d'un color verd intens i mullat impresionant, fins i tot sens va creuar un cervol, però no es el mateix fer-ho amb 25 km a les cames que amb 160 kms.
Un cop adaalt ja estava tot fet tocava una baixada, que no es ni baixada ni res per que s'ha de pedalar però ja tenia l'ultim quesito que em cadava, encara que l'ultim quesito no va arrivar a els 45 kms es va quedar en 40 km i aixi vaig fer la meva Remences particular amb un total de 175 kms i uns 2900 de desnivell acumulat.
L'endemà vaig disfrutar d'un dia de ciclisme envoltada de tota la gent del Bicimuntanya que tots van fer molt bon temps, i sobretot felicitar a l'Angels que va ser la seva primera marxa i la va fer super bè!!!

4 comentarios:

  1. jaja molt bo això dels quesitos. jo a la qh anava visualitzant com la barra del windows, quan s'està carregant alguna cosa, però clar, hi ha més perill que se't pengi ;)
    sí, el capsacosta és preciós. jo l'he passat dos cops a la tardor, i el paisatge espectacular.
    segueix així

    ResponderEliminar
  2. Enhorabuena, el año que viene a por las brevets, creo que tienes madera de sufridora.

    ResponderEliminar
  3. Ets un crack,Pots aconseguir tot el que et propossis. El Pep em diu que el segon "quesito" es a Mare de Deu de la Gleva, pero si vols l'hi pots cambiar el nom. Petons Angels

    ResponderEliminar