El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

domingo, 17 de octubre de 2010

MUNTANYA O CARRETERA??

Abans de fer la Pedals sempre era de l'opinio que m'agradaba molt mes la carretera que la muntanya, que a la carretera no patia tant, que la muntanya era mes exigent i dura que la carretera, mes agresiva, mes tecnica.... i ara penso d'un altre manera, si que es veritat que la muntanya es mes agresiva, dura, etc pero tambè es mes divertida i he patit mes (fent un balanç en general) a la carretera que a la muntanya, la veritat es que últimament estic gaudint molt de la Btt, avui hem fet una sortida de Papiol a Ullastrell molt divertida hem rigut moltíssim.
Punxada del Dani

Els altres hem anat tirant que aquets rapit ens tornan a enganxar.
Hem començat a pujar els rampots de Castellbisbal i deu ni do com pujan.
Per aquest tram de Castellbisbal hi havien molts caçadors i sentíem els trets al costat, m'he acollonat.
De tant en tant ens anem reagrupant.
L'Angels i la Paqui

El Jose

Paradeta per esmorzar (ara toca aixo) que mes endevant cuan començem mes seriosament els entrenaments i faci mes fred ja no parem tant.

Agafem la carretera fins arrivar a Martorell on hem agafat el riu per arrivar a Papiol.
Serà capaç algú de pujar El Pont del Diable?? tots suspessos, aixo tè "tela marinera" s'ha de tenir molta tecnica.


Huy Estevan Casi, casi

El Roger es el que a pujat mes adalt


Aupa Pep!!

Ho deixem estar que no hi ha manera, un altre dia tornem.

Preparats per donar "pals" per el riu, han posat un ritme molt alt, ja saps Joaquin el que t'han dit els Banestos que ja no vas mes amb ells "que te largues con la Elite", que no vegis com l'has liat, jaja.
El Dani







Dons aixo que estic disfrutant molt de la BTT i que encara que m'agradi molt la carretera no deixaré de banda la muntanya, a mes les 2 son compatibles.
M'ho he pasat molt be avui, ara aquesta setmana a pensar en la Berga-Berga del cap de setmana seguent que deixem Papiol mig buit.

3 comentarios:

  1. Que bé que t'ho passes nena!!! Si la companyia és bona, tant se val muntanya o mar, sorra o asfalt, la qüestió és riure, patir i gaudir. A veure si també m'animo amb la btt que la tinc abandonada, la pobra... Una abraçada i a seguir pedalant per la muntanya, baixant trialeres i descobrint nous corriols !!!

    ResponderEliminar
  2. Yupiiii!!! Siii! Con la btt se disfruta mas!!!

    ResponderEliminar
  3. Entenc el què et passa. Vens d'una ruta per autèntics paradissos naturals, on amb la primeta no es pot accedir. Travesses boscos quasi esquivant els arbres, creues rius, veus paisatges increïbles, i això enganxa. I a més, per aquestes dates, la carretera comença a ser molt freda.
    Però tard o d'hora, viuràs l'experiència un altre cop de sortir a l'asfalt i tenir la possibilitat de plantar-te molt lluny, L'autonomia i la rapidesa de desplaçament que permet la carretera fa que la sensació de llibertat que aporta sigui també molt gran.
    Totes dues!

    ResponderEliminar