El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

sábado, 4 de diciembre de 2010

JA S'HA ACABAT LA TONTERIA

Ahir vaig quedar amb la Iolanda per sortir una estona, pero com esta fent tant de fred, vem quedar a les 9, a les 8:30 em truca i em diu que estem a 0º que si esperem a que surti una mica el sol, per que fa un fred que pela, jo pensaba amb lo que me està costant decidirme a sortir i a sobre les temperatures no ajuden gaire, encara em rajarè i no sortirè, pero no, a les 9:30 hem sortit fins a Castelldefels i la tornada em pujat per Sant Climent, no han arrivat ni a 60 kms, hi tot practicament pla, menys Sant Climent, hi a hagut un moment que he apretat una mica i m'he posat a 185 ppm, no m'ho podia creure, el que costa posar-te una mica en forma i lo rapid que es perd, quina pasada, o sigui que ja se el que em toca, entrenar, entrenar i mes entrenar.





La platja estava impresionat

3 comentarios:

  1. El primer pas ya esta ara toca anar agafant un altre cop confiança y mes confiança,estic content de tornar a veure y llegir les teves croniques a veure si concidim en alguna sortida en aquest pont anims

    ResponderEliminar
  2. Mica en mica Núria !!! El primer pas ja està !!!! Ara a no parar!!

    ResponderEliminar
  3. Bien!!!! Volver a disfrutar! No te preocupes por las ppm, siempre pasa eso despues de un paron, pero en seguida lo recuperas :))

    ResponderEliminar