El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

sábado, 29 de enero de 2011

VAIG A LA QUEBRANTAHUESOS!!!

Ahir al vespre estava caient "la de Dios", huala quiina tormenta feia temps que no teniam una aixi, la Júlia estava super contenta,
-Que bè mami demà no sortiras amb bici, está plovent molt.
Les filles ajuden eh, bueno es el que hi ha.
Havia quedat amb l'Angels per sortir una estona, com sempre a les 8, a les 7:30 trec el nas per la finestra amb l'esperança de tornar-me al llit, joer un cel completament despejat, apa aixecat i cap avall.
Hem sortit el Pep, Angels i jo, tirem direcció Castelldefels, com venia al Pep dons es evident que no aniriam com cada setmana per la banda plana, ni pensar-ho, amunt, cap a Sant Climent, desprès hem continuat cap a Sitges i a la benzinera hem donat la volta i cap a Papiol, desprès de la desfeta que vaig patir la setmana pasada(eh dani) no tirava "ni pa tras", avui m'he trovat molt comoda, de fet he sortit amb la bici vella, ja m'ha esta agafant mal rotllo de pensar que la culpa la tè la bici nova, de fet el sillin si que la tè però ja estic con "trapis" per canviar-lo, no m'acabo de adaptar a la nova bici, suposo que a mida que vagi fent kms m'anirè acostumant.
Ja tinc dorsal per la QUEBRANTAHUESOS, dimarts vaig fer efectiu el pagament ara em toca fer molts kms i sobretot tirades llargues, i ser optimista no Pep?? no em puc queixar, ni deprimír, ni nada de nada, i el mes important es que el Joaquin i els altres finalment aconsegueixin anar.

4 comentarios:

  1. Ja,ja, a mi tambe m'ha passat el mateix ahir vaig pensar amb descansar pero al final he fet begues y me tornat he sortit a les deu y he flipat amb el dia que m'he trobat espectacular, felicitats per lo de la quebranta lo de ser blogera te els seus ventanjes ens veiem y mirat el enllaç del sillin ism adamo.

    ResponderEliminar
  2. Ei! Genial! Segur que te va molt bé!

    ResponderEliminar
  3. Segur que la gaudeixes al màxin i amb la nova companya... volaràs !!!! Nosaltres l'hem varies vegades i totes tenen alguna cosa especial. No et deixarà indiferent, el millor ambient que et puguis trobar, una excel.lent organització i molt de coco !!!

    ResponderEliminar
  4. Tot canvi necessita un periode d'adaptació, amb unes sortides segur que no notes cap diferència amb la vella, molts cops influeix també el tema psicològic, el seient és un tema apart, cada cul és un mon,jo a vegades me plantejat anar sense i tot jeje!
    Ànims per la preparació per la QH, Gaudeix-la i no pateixis que la pots fer tranquilament.
    Ah! no et queixis que tens sort de tenir aquestes nenes,haveu-re si coincidim un dia.

    ResponderEliminar