El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

domingo, 27 de marzo de 2011

De Dilluns a Diumenge


-Dilluns:
Btt amb la Laura, ara que està animada cada cop que hem diu de sortir, "lo dejo todo". 20 kms .

-Dimarts:
Gym amb el Julio 1 hora a la estatica (que dolor de culo) fen series de força
-
Dimecres:
Carretera al Tibidabo, solita de tranqui, arrivo a casa i cap a la piscina 1200 nadan
+40 kms. -
Dijous:
Carretera amb el Dani, Gelida, Creu D'Aragall, Els Onze, Castebisbal amb paradeta al Distop cuan vem arrivar per comprar xuxes.
65 kms
-Divendres:
Btt amb la Laura, Rierada, cami de les pedres, Colonia Montserrat, ermita la Salut, etc
22 kms
-Disabte:
Carretera amb el Dani a Olesa i esmorzar al Manolo amb classes incloses de nutrició, jejeje ah i parada a la farmacia a comprar, vitamines, Magno no se que, tot el que em va dir el Dani, jeje com hem deixo timar.
46 kms .
-Diumenge:
0 patatero El disabte al vespre miro al Facebook la sortida prevista del Bicimuntanya es una sortida que m'agrada, Collbató, Rellinars........(si Pep no m'hen recordo de mes noms, o serà vacarisses?? jeje) Canvio l'hora no sigui que no m'enrecordi i arrivi tard. Al igual que la setmana pasada (que hem va anar molt be) esmorzo be i sento un sms em diu un noi del grup que ell no surt que comença a ploure una mica i que està el cel molt tapat, obro la porta del carrer aviam quin dia feia i no se si eran les ganes que tenia o que estic mitj cega, peró jo he vist un dia "espectacular" per sortir, li dic al Joaquin, el ...........es un cagón dice que no sale, con el dia tan bueno que va hacer, aixó m'ha pasat per dolenta i tan el dia que "va hacer". Hem diu el Joaquim: - agafa el xubasquero per si de cas -Que va no fa falta Obre la porta del parking i estavan caient 4 gotes, no si no llovía no , ja anavam tard i discutin, jeje dono la volta a posar-me el xubasquero. Pujem la rampa del parquing i cada cop plovia mes abans de sortir del nostre carrer a la carretera plovia cada cop mes, no m'ho podia creure, quina mala llet, jo anava pensant arrivarem a la benzinera i no hi haura ni Deu amb la que està caient, arrivem a la benzinera i al menys i havian uns 20 tios, estem malalts, amb la que estva caient però tots allà plantats, jajaja, després de veure que allò no tenia intenciò de parar, cap al Manolo a esmorzar algo haurem de fer no?? Quina ravia volia completar la setmana amb una bona kilometrada dons avui havian de sortir uns 115 kms i no ha pogut ser, que hi farem la setmana que ve mes i millor!!!

2 comentarios:

  1. Deixa reposar les cametes ... que segur que t'ho agrairan!!!!
    Bona setmana wapetona i merci x tot.

    ResponderEliminar