El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

domingo, 13 de marzo de 2011

"LA CRONOMATADA"


Un cop mes avui hem tornat a participar en la CRONOESCALADA que ja fa 15 anys el Bicimuntanya organitza, es una pujada curta uns 4 kms aprox però molt intensos hi han rampes molt fortes de fins el 28% (m'han dit del 30% però no se jo si serà tant ja m'informarè).
Hem començat a les 8 del mati i cada 2 minuts surt un dels participans per ordre segons els temps que cadascu va fer l'any pasat o en el cas de que algù participi per primer cop (el Jose ) se li asigna un lloc mes o menys veient la seva forma fisica.
Aquest ha sigut el segon cop que he participat i la veritat es que es pateix que no vegis, per que surts en fred i a tope, el terreny estava molt enfangat de les plujes del disabte i tots (menys el Dani) hem fet de 2 a 3 minuts mes que l'any pasat.
Cuan he començat a pujar els primers repexons pensava, joe quin mal de cames, hem cremaban , en algun tram hem patinaba la roda del darrere he anat fen i cuan he arrivat a la Ermita (per mi es la meitat de la crono) aniria a 200 ppm (no m'he posat ni el pulsometre per no espantar-me) hi ha un troç de baixada que no dona temps ni a recuperar i comencen els últims i mortals trams però aqui no estavan tan enfangats es mes terra de pizarra i es feia mes facil encara que anava mes cansada i ja se que queda poc, psicologicament ho faig mes be, però com costa pujar allà adalt.
Desde aqui vui felicitar al Jose que ha estat el primer cop que a fet la crono i ha guanyat, Felicidades Jose, peró el año que viene te lo pondremos más dificil, jeje.
El Jose el campió de la crono 2011
El Dani a fet el segon i primer de Papiol, s'ha entrenat molt aquesta setmana i avui a recollit els fruits, Felicitats Dani.
Desprès tots a esmorzar a la Fonda (pobre Joan despres de fer la crono a servir-nos a tots el esmorzar) gracies Joan, ara a esperar divendres al sopar i l'entrega de diplomes, com ens ho pasem.


2 comentarios:

  1. Això de les cronoescalades en BTT és novedos!!!

    Felicitar-vos per tirar-vos a la muntanya tal com estava avui el tema!!!

    ResponderEliminar
  2. Un saludo Nuria... desde el LEJANO PIRRIATO.
    Vaya dia de pulsaciones, gracias por la buena mañana de Btt y vaya si lo montais bien.
    Ahora a descansar 365 dias hasta la próxima, je,je,..
    Bueno... un dia, muy, muy guapo.... un saludo a todos y gracias !!!

    P.D: Quien es ese de la foto ? es de St. Andreu... me suena!!.

    ResponderEliminar