El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

miércoles, 8 de junio de 2011

SANTA FE I EL TURO DEL HOME


Dons un cop mès no he pogut pujar Collformic, aquest disabte vem organitzar una sortida desde Santa Maria de Palau tordera, que era pujar Santa Fè, El Turò i Collformic, però la pluja va tornar a fer de les seves.
Comencem a pedalar a quarts de 9 tirem direcciò Sant Celoni i en no res comencem a enfilar Santa Fe,la meva idea era fer un port llarg, simulant lo que serà d'aqui a 10 dies El Portalet, que tan respecta li tinc, la diferencia es que aquest el començava a pujar amb 10 kms mes o menys i l'altre portarè 140 kms o aixi.
Cuan portavam uns 20 kms van caure les primeres gotes, parem a posar xubasqueros i cap amunt, el problema no era pujar serìa baixar.
Ens creuem amb pocs ciclistes, i un del Montjuit ens comenta que si veiem per El Turo a un del seu grup que li diguem que ells no pujan que baixi per el mateix puesto que han pujat que allà l'esperaran.
Jo vaig pensar, joer com es que no volen pujar?? tampoc plou tan cauen 4 gotes.... i nosaltres cap adalt, cada cop la boira es feia mes espesa, gairabe no plovia però feia molta humitat, les rampes picavan i no es veia res, escoltava parlar i no veia a ningù fins que no estavas literalment a sobre, impresionant la boira, el paisatje no se si era maco o no per que no vaig veure res, però tenia tantes ganes de pujar que encara que no veies res estava disfrutan com una nena petita, en aquell moment no pensava en la baixada, però me la va recordar un ciclista que baixava a peu (era el del Montjuit)li preguntem si le pasava algo i ens diu que no te sensibiltat i no pot aguantar la bici, uff la que ens esperava.......
Cuan arrivo adalt em trovo amb una parella que em diuen vinga això s'ha acabat, però jo tenia en el meu cap imatges de fotos que habia vist a blogs vostres (de la Noe, etc)que es veien com unes antenes molt grans, clar amb tanta boira no es veia res, i en aquestes que en diu el Pep vinga una foto rapit i avall que aqui no ens podem quedar, i li dic -no, no, anem mes amunt
-que no hi ha res mes, on vols pujar?, això s'ha acabat.
Anava amb l'idea de les antenes i com no es veia res pensava que no habia arrivat, va ser molt bò, jajaja jo no mes volia que pujar i pujar fins adalt de tot.
La baixada va ser horrible, quin fred, mullats i quin mal a les mans, l'endemà em vaig adonar que tenia 2 llagas a els dits d'anar frenan, però tampoc ho recordarè com un mal dia al revès em va agradar moltissim, ara això si haig de tornar un dia clar sense pluja per poder veure al paisatge i com no pujar a Collformic, diuen que a la 3 va la vençuda no?.

1 comentario:

  1. De aquí a una semana a por el Portalet, es muy largo, pero el turó desde el desvío es muchísimo peor. Suerte campeona.

    ResponderEliminar