El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

domingo, 3 de julio de 2011

Trinxat 1ª Etapa

PUIGERDÀ/LLES
Desprès de fer la QH, necesitava uns dies de descans i que millor que agafarme 5 dies per la Cerdanya per descansar bueno descansar, millor dit a fer la BTT TRINXAT, pensava que serian uns dies de relax, joer de relax res de res, dons ha estat mes dura del que pensavam.
Res de retvella, dons ens haviam d'aixecar molt dora, el dia de Sant Joan arrivem a Puigerda a les 9 del matì, desmontem bicis, fiquem les bosses al campus Cerdanya, ens embadurnem de cremes i comencem a pedalar que ja eran les 10:45 anem tard.

La primera sorpresa del dia va ser el roadbook, que estava fet amb el cul, el pep tè molta experiencia amb llegir i entendre els roadbooks però amb aquest va lluità fins l'ultim dia.
D'entrada ens va costar sortir de Puigerdà i triar el camì, un cop enganchem el camì bò, comencem a pujar i pujar i els primers 25 kms tot es pujada, arrivem a unes pistes d'esqui em sembla que es deian Guils de Fontana o algo aixì.
Paradeta abans de arrivar adalt a remollarnos, la calor a estat present els 5 dies.

Arrivem adalt i comencem a baixar una pista que es deia Maranges, però no bem baixar fins abaix de tot ens bem desviar a la dreta i bem pujar al refugi Malniu?? en sembla, jiji que dolenta que soc amb els noms.
Coca-cola i bocata que la panxa ja ho demanava.
Baixem per uns camins molt macos i arrivem a un encreuament que serìen cap allà les 4 amb un sol de justicia i el roadbook no hi havia manera d'entendrel, baixem un camì, no per aqui no es, amunt, seguir pista groga, allà no hi havia cap pista groga, pobre Pep que anava amunt i avall averiguant quin serìa el camì bò, desprès de molts amunts i avalls trovem el camì correcte, que com podria ser d'una altre manera que pujant.
NúriaYolanda (2 segons mes tard estava a l'aigua, feia molta calor juas, juas)

Iolanda

Angels

Desitjan d'acabar ja nomès ens quedavan uns pocs kms, el dia havia estat dur, ara nomès pensavam amb la dutxa i la cerveseta.

Arrivem a l'hotel amb 74 kms i 2.200 de desnivell i comencem a resentir-nos del cul i això que es el primer dia, que pasarà amb els 4 dies que ens queda per davant???
NO HAY DOLOR!!!1 comentario: