El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

martes, 14 de febrero de 2012

CALÇOTADA A VALLS

El sortir amb bici un disabte dora per anar a una calçotada a Valls amb una rasca que flipas, i envoltada de gent encantadora es per gaudir d'un dia genial no?? estareu d'acord amb mi, dons NO, ho vaig passar fatal fins que vaig arrivar al pu ... Valls.
No es que fossin molts kms 130, peró desde que vem sortir teniem l'aire en contra, per variar, pero aquest cop va ser molt emprenyador, normalment cuan vas tens l'aire en contra i cuan tornes a favor o al reves pero en aquest cas no tornavem (tornavem en cotxe)o sigui que sempre el teniem en contra.
Un fred horroros, menys mal que la ruta va ser molt maca, peró no la vaig gaudir res, desde el km 80 aprox ja anava mes morta que viva, va ser un d'aquells dies que em feia mal tot.
Peró com a tot sempre esta la part positiva aquesta vegada es que en una parada que vem fer a pendre un cafè veig uns ciclistes, amb quedo mirant a un i penso, ostras el conec, clar es el Jose (idas y venidas de un breverto)ell tambè amb va coneixe a mi, un saludo Jose!!! em va fer molta il.lusió, per que nomès ens coneixiem pel Blogg.
I l'altre cosa positiva es que els calçots estavan bonissims!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario