El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

miércoles, 16 de marzo de 2011

LA GARMIN ENS ESPERA

Qui m'ho havia de dir fa uns mesos.
Els hi vaig proposar a les meves filles grans de fer un triatlò per relleus (la Garmin) i cuasi en matan en van dir de tot, que si estava boixa, que jo fes el que volès però que ellas pasavan molt de fer aquestes coses.............per mes que vaig insistir no va haver manera, sempre he insistit molt en que fesin sport(sobretot a la gran) i per mes que insistia menys feia, fins que al final vaig desistir i al Octubre/Novembre va comenzar a anar a classes d'espinning, desprès a sortir a correr, va fer la cursa de la dona (jo vaig flipar) per començar ja es un pas, i jo calladeta no deia ni piu, el dilluns hem diu si la puc inscriure a la cursa dels bombers, li dic que si tan normal com si fos tot normal i al endemà al mati ja estava inscrita, avui em diu que s'ha apuntat amb una amiga de la uni a fer una cursa de 5kms nocturna a l'Hospitalet, estic al.lucinant.
I si estic flipant amb la Marina, la Laura no s'ha quedat enrrere i avui hem sortit juntes amb biciiiiiii, ja feia uns dies que ens deia que li preparesim una bici que volia començar a sortir amb la btt, el dia no pintava molt bè però no m'ho he pensat i encara que ens mullesim però jo sortia i allà a les 3 hem sortit a donar un volt, per ser el primer dia no la volia cremar i hem fet 17 kms planets, nomès amb alguna pujadeta light, per no espantarla i que no vulgui sortir mès, les tinc a les 2 al bote, jejeje.
Espero que la petita aprengui rapidet a anar amb bici, però no insistirè, de veritat que ja se que no dona resultat, uf quina feinadaaaaaaaa.
Una de les meves il.lusions es fer la Garnin amb les meves filles i estic convençuda que la farè.

El debut de la Laura

4 comentarios:

  1. Quin equip t'estas preparant!!!

    Has de pensar en un nom!!!

    ResponderEliminar
  2. Molt bé Núria!!!! Fent de manager... quina por aquest jovent, jejeje. Un petonet i merci x tot

    ResponderEliminar
  3. La Laura a la que s'espavili es el nou fitxatje del tri prat estic convensut ara toca espera a veure el temps dira.

    ResponderEliminar
  4. jeje, doncs jo en sé d'una que li caurà una bici d'aquí a uns dies pel seu aniversari. joves i noies. rere l'estela de les núries, nikes, cabres... el futur.
    pd: un dia les ensenyes a canviar les càmeres, jejeje

    ResponderEliminar