El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

miércoles, 2 de marzo de 2011

MONTSERRAT


Desprès de tans dies de fer la sortida i no escriure la cronica , no m'hen recordo de res, ja de per si soc dolenta per quedarme amb els noms del pobles per on anem pasem, imagineu-vos si a sobre deixo pasar els dies.
Sortim de Papiol, Pep, Angels, Emilio, Joan, Dani, Eduard, Joan, al seu amic, Pep i jo, direcció Montserrat, feia un dia gris, però no feia gens de fred, bueno no feia fred aqui.
A Olesa de Montserrat l'Eduard i el Dani van girar (el Dani tenia una duatló diumenge, q per cert li va anar molt bè)
La carretera que va fins arrivar a Monistrol es horrible sempre fa molt de vent i mlts cotxes, vem agafar una carretera molt maca que puja una mica però val la pena per que t'estalvias un tram de carretera molt dolent.
Comencem a pujar a Montserrat els nois van tirar i ens vem quedar l'Angels i jo bueno i com no el nostre manager Pep (quina paciencia que tens) encara que ultimament t'en valentonas molt amb l'Emilio, jeje "todo se pega", i no vegis com s'enganxa la pujadeta de Montserrat, ara mateix no se cuants kms son de pujada, peró es durilla o al menys per mi.
Adalt la boira que feia no es veia a 100 mts.
On mireu??


Baixant com sempre que he anat a Montserrat he pasat fred, paradeta a Monistrol per esmorzar i la tornada per vacarises. Mentres anavam pujant l'Emilio i el Pep hem van donar classes teoricas de quines rodes portava, (ara ja ho se 23x700 no estic foten la pota?) la diferencia entre portar compact a no portar, pinyons,a cuants kgs s'han d'inflar les rodes .......un master ,vaig aprendre molt i mira de tant que m'heu arrivat a maxacar d el tema punxades que estic desitjan punxar per demostrar-vos que l'arreglo amb no res.
Diumenge vem sortir a Castelldefels a estirar cames encara que no va ser aixi per que al anar cap allà va tanta gent que encara que voliam anar al nostre ritme ens picabam, bueno hem pico jo, l'Angels hem va frenant i al final vem arrivar mes cansades de lo normal, era la primera sortida de la Iolanda desde que va caure.
La Iolanda, Angels i jo

El mes de febrer he fet un total de 823 kms.
Al Març mes!!!

2 comentarios:

  1. carai, carai... quants kms
    per cert, la pujadeta que dius dedueixo que és can estruc i sí, t'estalvies el pas pel viaducte, que és on més afecta el vent.
    La pujada a Montserrat són 9 km (una mica més de set fins a les tanques del peatge del pàrquing) i una mitjana del 7% aprox, amb els darrers km més durs i algun revolt per sobre del 12%
    Aquest matí hi queien uns bons flocs de neu! ;)

    ResponderEliminar
  2. Tengo ganas de hacer esa subida, mas que nada por conocerla. He subido con la mtb pero no es lo mismo, la flaca tiene su propria coleccion de puertos, jeje.
    Carai cuantos kms este mes!!! Vas a tope eh ;) Muy bien!

    ResponderEliminar