El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

viernes, 22 de abril de 2011

OPERACION COLLFORMI CANCELADA

Amb tot preparat i amb una predicciò del temps molt dolenta ens vem arriscar a anar a Collformì desde el Papiol, uns 195 kms aprox.
Sortim de Papiol a les 7 del matì el Dani, Ignacio i jo i encara que estava tot nublat eram optimistes de que aguantaria aixì.
Travessem Sabadell a primera hora del mati i al ser un dia laboral (dijous) i just cuan la gent comença a treballar estava a petar de cotxes i camions per tot arreu.
Tirem per Castellar del Valles..................mes pobles que no m'en recordo, em trovaba bè, anava comoda, per que com havian de ser tans kms els nois tenian clar que havian de marcar un ritme que jo portès bè o sigui el meu ritme, ells s'ha adaptarian a el meu ritme.

Arrivem a Sant Feliu de Codines aqui porta-vem 47 kms, vem parar un moment a un forn que hi ha surtin del poble, es una coneguda meva, la Su, ens va preparar una coca de xocolate que estava bonissima, em pregunta que on anava, li dic que a Collformi i es va possar les mans al cap dien.ma que estava boja que no era el dia mes adecuat que miresim al cel com estava ,que lo mes provable era que allà adalt estiguès ploven i a mes feia fred, li dic que ja sap que soc bastant inconscient i cap allà que anem.
Tirem amunt i cuan anavam per el km 57 comencen les primeres gotes, deseguida parem a posar-nos el xubasquero, al veure que no parava ens parem a el seguent poble Castellderçol a sota d'una parada de Bus a menjar-nos la coca de xocolate i esperar aviam si afluixava, però que và cada cop plovìa mes i ens estavam quedan morts de fred, decidim de ficar-nos a un bar aviam si afluixava una mica.
Mes de mitg hora al bar i cuan va afluixar una mica vem tirar un altre cop avall que es veian mes clarianes per que cap al altre banda estava molt negre.
Un cop a Sant Feliu de Codines ni una gota, va sortir fins i tot al sol tota la resta de camì fins arrivar al Papiol, van sortir un total de 111 kms.
No va poder ser, un altre cop serà, però que no es pensi el Collformi que no hi tornarè!!!!

4 comentarios:

  1. A la segona va la vençuda... o és a la tercera!?!?

    Bona ruta!!!

    ResponderEliminar
  2. Lastima... un buen reto, con este tiempo mejor no hacer planes. Hoy he rodado con la grupeta del Papiol, Joaquin, Josep, Joan..etc. durante un tramo, yo me he acabado mojandome, supongo que ellos tambien.
    Un saludo y nos vemos en el Gym.
    P.D: Esta semana, llevo sin falta las fotos de la crono al Joan.

    ResponderEliminar
  3. No, no serà la segona Jordi, i si no pot ser a la segona o tercera, soc molt tozuda, jeje

    Si Jose, me lo ha dicho Joaquin que has ido un rato con ellos, ellos tambien se han mojado un poco, pero sarna con gusto no pica yo he salido de btt, por aqui cerca un par de horas, nos vemos en el gym!!

    ResponderEliminar
  4. Es que ese finde no estaba la cosa como para subir mucho. Yo veia la cima del Montseny toda negra y pensaba: Uiii, la que debe de estar cayendo allí.
    Venga, no faltaran dias. El Collformic allí estará esperando ;)

    ResponderEliminar