El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

sábado, 9 de julio de 2011

TRINXAT 3 ETAPA

LA FARGA DE MOLES/SANT JOAN DE L'ERM
36 KMS 1450 DESNIVELL POSITIU

Aquesta a estat la etapa mes curta i la mes divertida.
Desprès d'un bon sopar amb vi inclòs, pel matì va haver algù que es va aixecar amb unaaaa seeeed(no se per que serà Pep, resaca??).
Anem a esmorzar i no hi havia ningú al cap d'una estona es presentan a obrir i no tenien de res, menys mal que nosaltres porta-vem galetes i amb uns sucs i uns cafès que ens van fer vem tenir el esmorzzar fet.

Abans de sortir del camping


Nomès sortir del camping agafem una pista que tira amunt i amunt i si l'etapa d'avui era de 1450 de desnivell vem fer en 14 kms de pujada uns 900 de desnivell, va ser molt xula, els primers kms i els ultims van ser de fortes pendents, la resta pujava però es feia bè, cadascù al seu ritme vem anar pujant, feia molta calor però tenia bastantes ombres i s'ha anava força bè, hem vaig posar el iPod amb musica animadeta i vaig pujar super bè, m'agrada molt cuan es un port llarg anar a la meva bola, no m'agrada anar tots junts, que haig d'anar mes atenta de no tocar a un o a un altre, prefereixo fer la meva, en paro a fer fotos, vaig al meu rotllo i la vaig disfrutar moltissim em vaig enrecordar del any pasat pujant el Triador, que cada cop que vas pujant vas deixant enrerre d'on has sortit i es veu mes petit, petit fins que el deixas de veure, aquesta sensaciò m'encanta.





Un altre paradeta per menjar unes barretes


Desprès de la baixada ens desvien un parell de kms per anar a un reugi que feia molt bona pinta, creuarem els dits haviam si tenim sort i està obert, dons si i amès el portava un senyor molt agradable que ens va fer un menjar bonissim, ous ferrats amb cansalada i botifarres vaja en dues paraules COLESTEROL en estado puro, però i que importa si desprès u cremarem aquesta es la excusa que posem sempre eh, jajaja.
El sr Joan aixì es deia de presses cap ni una, vem estar com 3 hores per allà i mentres en Joan ens feia el dinar vem aprofitar per fer una classe de "bodybalance".
El pastor, amic del Joan va ser qui va fer la carn a la brassa




Dreta, esquerra, amunt, avall.......



Aqui no hi han ni presses, estres, problemes de aparcament..........


Un cop amb la panxa plena, però molt plena i amb un sol de justicia haviam de tornar a pedalar, psicologicament es fa molt però que molt dur però un cop t'hi posses, no va ser per tant.
Desprès van venir uns camins molt macos i divertits plens de bassals que anavam planejan i vem quedar bem maquilladetes, jeje.
Cuan tan sols quedavem uns 5 kms li dic a la Yolanda, preparat per que ara venen unes "fuertes rampas", reservat una mica, es va acollonir i anava esperant les fortes rampes que mai van arrivar, despreès en va dir de tot, jijiji.
Arrivem al refugi, dutxa, coca-cola i sesiò fotografica quin tou de fotos ens vem arrivar a fer.









Sopar, cafè i a dormir dora que demà mes i no tan suau.

2 comentarios:

  1. Soc l'Àngels: !Cómo hecho de menos esos días de tranqulidad, sin más ocupación que pedalear y tomar alfuna que otra cerveza, admirando los maravillosos paisajes de la Cerdanya.

    ResponderEliminar
  2. què xulo! la ruta aquesta que has fet passa per llocs que conec, però sobretot a l'hivern. m'ha agradat aquesta etapa, "sense presses". va, que espero la següent "entrega"

    ResponderEliminar