El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

jueves, 14 de julio de 2011

TRINXAT 4º ETAPA

SANT JOAN DE L'ERM/ALÀS
69 KMS 1300 DESNIVELL

Sortim del refugi la Basseta amb la mateixa cronica de tots els dies, molta calor, es que em agafat els dies de mes calor.


Aquesta etapa a part de molta calor a estat l'etapa dels cavalls, toros, vacas menys mal que port-vem a la Yolanda que anava obrin camì, eh Pep??
Comencem pujant una pista que ens portarà adalt d'un refugi que voliam parar a fer una coca-cola pero un cop mès estava tancat, paradeta a fer unes fotos.


Vistes impresionants

Baixem amb l'intenciò de parar a esmorzar (q ilusos)a un poble que amb sembla que es deia Guils de Fontana, no hi havia ningù, dons res toca menjar unes barretes, oh que poc m'agraden, però cuan no hi ha mes remei.

L'acciò mes utilitzada a tota la Trinxat anavem tot el dia xopes.


Feia molta, molta calor hi no trova-vem res obert decidim de desviar-nos de la ruta per parar a dinar i desprès d'una baixada molt llarga asfaltada parem a dinar a Casa Paco, (dels noms dels ports no m'enrecordo però del bars, restaurants, refugis m'els se tots jejeje)oh que ve s'estava, ens vem refrescar una mica i les coc-coles volaven, era obligatori de menjar un trinxat de la Cerdanya que estava bonissim, primer, segon, postres, cafè..... ara toca agafar la bici era inhumà amb la que estava caient potser estavem a 40º no sè feia molta calor, però les pujades fortes ja estaven fetes, no quedaven molt kms i lo millor era que al Hotel que anavem tenia jacuzzi, per ser l'ultim dia vem triunfar.

Desprès del relax del jacuzzi a sopar i a dormir que ens quedava l'ultima etapa, posem el despertador a les 6, no ens podem permetre el luxe de sortir mes tard, es el dia de mes kms, l'ultim, contra mes dora arrivem a Puigerdà millor i tenim a questa etapa unes fortes rampes a primera hora, dons res a matinar toca.

2 comentarios:

  1. ja, però amb aquestes equipacions hoteleres segur que vau reposar bé i vàreu sortir com a motos...

    ResponderEliminar
  2. !El jacuzziuna marvilla!Después del día tan caluroso que pasamos.je je je

    ResponderEliminar