El Blog de la Nuri

El Blog de la Nuri
NÚRIA

domingo, 3 de abril de 2011

BANESTADA!!!

La d'avui ha estat una sortida "Banesta" de les clasicas.
La primera Banestada del dia es la impuntualidad del "presi" que ja ve sent un clasic, no es que esperem molt però els 5 minutets no sels treu ningù, clar amb tans nens petits els ha de deixar arreglats, manda guevssssss.
Anem direcció Olesa pués això "tipical" Banestos 3 por aqui, 4 por allà, 2 amb un altre grup........ arrivem a la rotonda i fem reagrupament (no se la cantitat de reagrupaments que haurem fet evui, jeje).
Pujem Collbató i els diumenges fan "mercadillo" dons per tot el mitg que pasem entre les paradetes, aqui ens marquem un altre Banestada, L'Angels i la Iolanda no venian, hem sona el movil, (la Iolanda) -Donde estais??
Li explico per on estem.
-I vosaltres que esteu comprant tangues a bon preu?
-Quietas que ara us van a buscar.
Mentres esperavam que arrivesin em diu el Fran:
- Mira tia lo que tengo en la rueda
- Ahhhhhhhh, no m'ho podia creure, un imperdible clavat a la roda,un altre Banestada, la gent normal punxa amb una pedreta, vidre,amb una punxa, però amb un imperdible?? la treu amb molt de cuidado i sembla que no perdía aire, però que va, cuan no portavam ni un parell de kms sssshhhhhhufffffff paradeta per reparar la punxada.
Fem la pujada de uarggggg no m'hen recordo, bueno molt pesada i pastosa i veig que el Ovidi va petat, i encara quedava mes de la meitat dde la sortida, li pregunto com va i em diu que fotut que fa molts dies que no fa res i va cansat, pués que no et pasi res amb lo que queda encara, avui fliparàs i encara haviam de pujar Rellinars.
Baixem, i tirem direcció Rellinars (no dic els noms dels pobles per que no m'he recordo ni d'un, jiji)
I comencem a pujar Rellinars que son 12 kms de pujada i al final es fan pesats de coll.... però m'ho prenc amb calma per que tal i com va el Ovidi l'haurem de esperar adalt, no cal matar.me, i vaig fent xino-xano.
Mentres esperavam al Ovidi


Les que s'han anat de compres






I la "BANESTADA DEL DIA", tarratatammmmmtatammmmmmmm
Desprès de 25 minuts esperant a que vinguis l'Ovidi i de que l'Ignacio baixès haviam si el veia i res de res , li pregunto a un noi que acavaba d'arrivar.
-Has vist a un home pujant?
-No, no hem pasat a ningú
Dons res vaig a trucar-lo haviam si tenim sort per que sempre es deixa el movil.
pimmmm primera trucada, pimmmmmmmm, segona, pimmmmmmmmmmm -digam (hem tingut sort m'agafat el telefono)
-Ovidi, on ets??? t'he estem esperant
- No, si he girat, anava fet caldo i m'he anat per (no se on)argggggggguaghhah lo mato, me lo cargo.
- i per que no trucas?
- li he enviat un sms al Ignacio
- vale dons, que vagi bè adeu
Li haguès costat menys fer una trucada que enviar un sms, però es que es un Banesto de cap a peus.
Ja els veias a els nois, trucan a casa amb la veu tota "melosa" si , carinyo que arrivarem una mica tard, fent-li la pilota a la dona per que cuan arrivesin la bronca fos mes suau, jeje.
I cuan ja estem a uns 15 kms per arrivar, amb una gana que m'ho haguès menjat tot, nomès pensava amb la paella que m'esatva esperant, cataplam la menda vaig i punxu, jo per mi que m'han fet un "mal de rueda" o algo aixi per que he punxat amb aquesta bici en 4 mesos mes que en 4 anys que vaig tenir l'altre.
Aquesta setmana dillus vaig punxar amb la btt i dimecres vaig agafar la btt del Joaquin i tambè vaig punxar, quina ratja que port-ho.
Al final tots contents hens ho he pasat molt bè, una sortida molt maca de 110 kms.
La setmana que ve mes i millor!!!!

5 comentarios:

  1. M'ha agradat la teva cronica, lo important es anar suman km cada semana o cada dia el teu objectiu ya els tens a la vista anims

    ResponderEliminar
  2. Nena... quina sortida més distreta i quina passada l'imperdible a la roda!! No havia vist mai una cosa aixi!! Vinga nena, 110 km més al bote!!!

    ResponderEliminar
  3. Caram! Quines peripècies! I... quina casualitat!!! M'he quedat supersorpresa al llegir la teva crònica... I es que jo també vaig passar per Rellinars el diumenge amb la bici... i això que era el primer cop!

    ResponderEliminar
  4. Soc l' àngels i per variar escric des del mail del Pep: La sortida va estar realment molt bé. Alguns dels paisatges per on vam passar eren preciosos. Si no hagués anat tan "petada" al final l'hagués gaudit més. De tornada al Papiol "más que una pájara llevaba una bandada revoloteando por la cabeza". El grup és fabulós i es van adaptar al meu ritme pel pla!GRÀCIES A TOTS!

    ResponderEliminar
  5. jajaja, una crònica divertida.
    llàstima que no et quedis amb els noms, no sé quina és la pujada pestosa que dius. La de les coves és només un quilòmetre i després baixa fins a l'Aeri... mmmm Can Maçana, massa volta. Vau passar pel Bruc?
    Ah, i ja has mirat si tens alguna pedreta a dins de la coberta? jejeje
    salut!

    ResponderEliminar